24. tammikuuta 2015

Kuvateksti höpinöitä

Kaunis päivä.

Lumihiutaleita :)

Taake katteli aurinkoa mikä taas hetken näky kirkastuttamassa meän päivää :)

Tupla T:t. Tohelo ja Torvelo ;)

Mitä nuoremmat eessä...

...sitä vanhemmat perässä...

...ja vanhin menee helpoimman kautta.

Komea Taneli.                                                     " Kukaan ei näe minua."

   Punanen lämpönen :) Taaperostaki viimein yks ihan hyvä kuva (vas.)

 Papallakin oli hyvän tuuliset ilmeet tänään kameralle.

 On se kyllä komea suomenjuntiksi :)

Luminen Antti.

 Taake thö Valkonaamio.

Kanelsson

 Mira söpisteli tänhään.

Miran kävelylenkki kaveri Miska.

Mulla oli tänään "hevosvapaa" päivä. Aurora ja Laura tulit hoitelehmaan heposia. Ensimmäisenä Mira pääsi naapurin Miskan kanssa kävely lenkille lähimettään. Oli tytöt käyhneet reippaan tunnin lenkillä ja hyvin oli menny. Miska vanha ruuna oli kuulemma vähän yrittäny remmille painaa kun olisi pitänyt päästä menheen kovempaa, mutta niin soli asettunu ko Mira ei ollu lähteny "vauhtiin" mukaan.

Iltapäivällä tytöt kävi kentällä rattastamassa Taaken ja Antin. Taake oli tyttöjen mukaan ollut ihan superkiva ja Antilla oli ollu kohta liian paljon vauhtia. Mutta hyvin oli sekin menny loppujen lopuksi. Tanelilla oli tänään vapaa päivä, on se pari päivää rattastettavuueltaan ollukki tosi jees, kaks vapaa päivää tosin ollut nyt pakkasten vuoksi mutta kerkiääpähän miettiä oppimaansa :)

Huomenna onkin meän sakilla taas valkkupäivä. Saas nähä miten allekirjoittaneelle käy jälleen huudon alla. Hyvää se tekee, jos sitä taas oppis jotain uutta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...